• head_banner_01

Sandhangan Yoga Bocah-bocah

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Jeneng merek: Ora ana
Nomer Model: Zc2865
Kelompok Umur: Wong diwasa
Fitur: Bernapas, Lanjutan, KERING CEPAT, entheng, Daur Ulang, Peregangan Papat Way
Jinis Pasokan: Barang-barang ing-Stock
Jumlah sing kasedhiya: 1000


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tops Wanita Bra Gym Wanita 2020 Legging Yoga Label Pribadi Celana Yoga Set
Katrangan:
Papan Asal: Zhejiang, China
Jeneng: Ora ana
Nomer Model: Zc2865
Kelompok Umur: Wong diwasa
Fitur: Napas, Lestari, KERING CEPAT, entheng, Daur Ulang, Peregangan Papat Cara
Jinis Pasokan: Barang Simpenan
Jumlah sing kasedhiya: 1000
Bahan: 78% NYLON
Jenis Kelamin: Wanita
Gaya: Sets Bikini
Tipe Pola: Belang
7 dina conto pesanan supaya timbal: Dhukungan
Jeneng Produk: Gym Suit Sport Bra Top Legging Yoga Celana Yoga Label Pribadi
Jinis: Celana ketat Fitness Wanita
Werna: 3 Werna
Logo: Pencetakan Logo Khusus
Fungsi: Wicking Kelembapan
Desain: Desain OEM & ODM
MOQ: 3 PCS
Ukuran: SML
Kain: 78% NYLON
Bayaran: T / T

Q1. Kepiye cara njupuk conto Swimsuit bocah lanang lan wadon desain kanggo ngonfirmasi kualitas?
A: 1. Wenehi komposisi, konstruksi, kepadatan, jembaré, uga ngrampungake kain lan desain uga ngukur pakaian kanggo kita. Uga rincian aksesoris, Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto.
2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut sampel menehi conto counter.
Tuladha:

jghj (1)

P2. Kepiye bisa entuk Swimsuit desain bocah lanang lan wadon sing dibutuhake?
A: 1. Wenehi komposisi, konstruksi, kepadatan, jembaré, uga ngrampungake kain lan desain uga ukuran Swimsuit kanggo kita. Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto lan rega.
2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut sampel menehi conto counter lan rega.
3. Yen sampeyan ora ngerti detail kain, Sampeyan bisa menehi gambar kain kanggo AS, lan panggunaan, miturut pengalaman bisa menehi rega kira-kira. Nanging rega sing tepat kudu sawise mriksa sampel asli.

jghj (2)

P3. Aku ora ngerti informasi Swimsuit, kepiye aku supaya pesen saka sampeyan?
A: Kanggo Swimsuit bocah lanang lan wadon, iku cara paling apik yen sampeyan bisa ngirim conto, saengga bisa miturut sampel menehi conto counter kanggo mriksa kualitas, uga bakal menehi rega supaya priksa biaya. Sawise konfirmasi kabeh iki. Sampeyan bisa ngubungi dodolan kanggo pesen.

Q4. Aku grosir cilik, apa sampeyan nampa pesanan cilik?
J: Ora masalah yen sampeyan grosir cilik, kita kepengin bebarengan bebarengan karo sampeyan.

P5. Aku desainer, Apa sampeyan bisa nulungi aku ngasilake conto sing dirancang?
A: Misi kita yaiku mbantu para pelanggan supaya sukses. Dadi luwih becik yen bisa mbantu ngatasi masalah lan nggawe desain sampeyan kayektenan.

Q6. Apa sampeyan bisa nggawe layanan OEM utawa ODM?
A: Nggih. Kita bisa nampa layanan OEM kanggo jaket lan Lambang desain bocah lanang lan wadon. Uga duwe tim desainer dhewe. Semono uga milih produk ODM.

P7. Apa sampeyan duwe kabijakan khusus kanggo perusahaan Brand?
A: Ya, kita duwe dhukungan khusus kanggo perusahaan sing duwe merek dhewe nanging uga ana ing dhaptar pelanggan VIP. Kirimake data adol sampeyan taun kepungkur. Dadi, kita bisa ndeleng carane ndhukung sampeyan produk ing pasar.

Q8. Apa sampeyan bisa nggawe layanan Door to Door? Amarga aku ora ngerti kepiye carane nggawe clearance bea cukai.
A: Nggih. Kita bisa nggawe layanan Door to Door kanggo mbantu ngirit wektu pengiriman. Uga kita duwe diskon gedhe karo perusahaan kapal amarga saben dinane nindakake perkara kasebut. Dadi bakal ngirit wektu uga dhuwit.

jghj (3)

Q9. Suwene kanggo njupuk conto?
A: Biasane babagan 10-15 dina kanggo nyiyapake. Uga dikenani biaya conto, nanging yen sampeyan memesan conto akeh, bisa diisi ulang.

P10. Kepiye carane ngatur pembayaran?
A: Kita nampa Paypal, Jaminan Dagang Alibaba, TT. Western Union
Biasane setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
Ana pitakon, pls aja bebas kontak karo kita liwat email.

jghj (4)

Q11. Apa kisaran produk sampeyan?
A: Sembarang jinis pakean renang, kayata bikini, celana pendek papan, seragam bersepeda, penjaga ruam, legging lan Yoga, sunhat, kacamata .sampunipun sateruse.
Sembarang jinis klambi bocah: kayata klambi bayi, set ndhuwur. Bib, Sweater. Celana.
Sembarang jinis tas: Ransel, Tas mangan awan. Tas sekolah. Lsp.
Sembarang jinis Underwear: Pria jeroan, Wanita Bra, lsp.

P12: Kepiye sertifikasi perusahaan sampeyan?
A: Apa sing sampeyan butuhake, kita bakal kerja sama lan diwenehake, kayata SGS.

jghj (5)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita