• head_banner_01

Babagan Kita

Perusahaan Tsunamiwater

973aaa9b

 Perusahaan Ngenalake

Tspringwater Co., Ltd. dununge ing Quanzhu City, Provinsi Fujian, yaiku pabrikan lan eksportir rajutan busana profesional, lan luwih saka 10 taun. Desain, pangembangan, sumber, lan pabrikan, panjaluk pasar ing saindenging jagad, kayata ing negara-negara UE, AS, Kanada, Australia lan wilayah Asia. KITA nampa barang-barang khusus OEM. Sawetara barang tanpa MOQ.

0641cd491

Lingkup Bisnis

Kita nyedhiyakake klambi tekstil kayata Swimwear, Beachwear, desain integral, Underwear, Sexy Lingerie, Sportwear kanggo wanita, pria lan bocah. Kita uga bisa nggawe macem-macem tas kayata Climbing pack, Lunch Bag, computer bag.etc.

c698ad40

Pabrik Kita

Pabrik kita ora mung nggunakake mesin jahit canggih lan proses profesional kanggo ngasilake Pakaian, nanging uga makaryakke tenaga kerja sing berpengalaman. Pabrik kita bisa nggawe luwih saka 2000 produk pcs sedina. Perusahaan kita nyedhiyakake peralatan olahraga ing luwih saka 65 negara nganti 4,500 pengecer sing bisa dipercaya. Kita ora mung nindakake layanan ODM, nanging uga layanan OEM.

c698ad40

Nilai Perusahaan

Ngormati pelanggan, Integritas, Tim dhisik
Visi perusahaan: Gawe produk merek olahraga paling populer ing saindenging jagad
Filsafat bisnis perusahaan: kejujuran, kerjasama, kahanan win-win, pembangunan!
Status perusahaan: Inspirational, Sehat, Optimis, Tolerant, Sharing, Unity, Syukur.
Misi perusahaan: Nggawe nilai kanggo pelanggan, Wujudake impen kanggo karyawan, Sejahtera kanggo negara kelairan, lan usaha kanthi tanpa wates kanggo kabegjan awake dhewe lan kulawarga.