• head_banner_01

Wanita Swimwear Australia

Katrangan singkat:


  • Werna: minangka per utawa bisa dadi desain pelanggan
  • ukuran: S-XL
  • Rega FOB: US $ 5 -29,99 / Potong
  • Min. Jumlah Pesenan: 3 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • biaya sampel: $ 30 / set
  • pengiriman: ekspres, kapal laut, pesawat udara
  • wektu timbal: 7-15 dina yen kasedhiya, utawa Negosiasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Papan Asal: Fujian, China
    Jeneng: Ora ana
    Kelompok Umur: Wong diwasa
    Fitur: Napas, Lestari, KERING CEPAT, entheng, Daur Ulang, Peregangan Papat Cara
    Jinis Pasokan: Barang Simpenan
    Jumlah sing kasedhiya: 1000
    Bahan: 78% NYLON
    Jenis Kelamin: Wanita
    Gaya: Sets Bikini
    Tipe Pola: Belang
    7 dina conto pesanan supaya timbal: Dhukungan
    Werna: 3 Werna
    Logo: Pencetakan Logo Khusus
    Fungsi: Wicking Kelembapan
    Desain: Desain OEM & ODM
    MOQ: 3 PCS
    Ukuran: SML
    Kain: 78% NYLON
    Bayaran: T / T, Paypal

    uytiu

    6

    Informasi Perusahaan
    Tspringwater Co., Ltd. dununge Quanzhu City, Provinsi Fujian, yaiku busana rajutan mode profesional
    pabrikan lan eksportir, lan luwih saka 10 taun. Desain, pangembangan, sumber lan manufaktur,
    panjaluk pasar ing saindenging jagad, kayata ing negara-negara UE, AS, Kanada, Australia lan Asia.
    KITA nampa barang-barang khusus OEM. Sawetara barang tanpa MOQ.

    19 21 24 22  23 25

    Keuntungan Kita
    1.Kami produsen ing Fujian, China
    2. Kita wis nyedhiyakake layanan OEM kanggo pelanggan sajrone pirang-pirang taun
    3. Sadurunge produksi pesanan massal, sampel bisa diwenehake kanggo mriksa kualitas
    4. MOQ cilik kanggo perusahaan cilik lan anyar.
    5. Desainer sing berpengalaman menehi saran profesional kanggo mbantu nggawe desain sampeyan
    6. Umume salesman sing sabar kanggo sampeyan.

    Umpan Balik Pelanggan
    Conto conto persetujuan ing Wechat:
    hdf dfhgf

    FAQ:
    1. Kepiye cara njupuk conto Swimsuit kanggo ngonfirmasi kualitas?
    1. Wenehi komposisi, konstruksi, kepadatan, jembaré, uga ngrampungake kain lan desain uga pangukuran pakaian kanggo kita. Uga rincian aksesoris, Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto.
    2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut sampel menehi conto counter.

    3. Apa MOQ sampeyan?
    Biasane MOQ 50 pcs / set, ukuran ora luwih saka 3. Kurang saka 50, rega unit bakal luwih dhuwur.

    2. Kepiye cara ngatur pambayaran?
    A: Kita nampa Paypal, Jaminan Dagang Alibaba, TT. Western Union Biasane deposit 30%, saldo 70% sadurunge dikirim. Ana pitakon, pls aja bebas kontak karo kita liwat email.
    index
    hsh

    klgl

    Sugeng kontak karo kita kapan wae kanggo informasi luwih lengkap.
    Hubungi Kita
    Telp: 13960365050
    Email: shelly.wang@qzwatson.com

    Q1. Kepiye cara njupuk conto Swimsuit bocah lanang lan wadon desain kanggo ngonfirmasi kualitas?
    A: 1. Wenehi komposisi, konstruksi, kepadatan, jembaré, uga ngrampungake kain lan desain uga ngukur pakaian kanggo kita. Uga rincian aksesoris, Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto.
    2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut sampel menehi conto counter.
    Tuladha:

    jghj (1)

    P2. Kepiye bisa entuk Swimsuit desain bocah lanang lan wadon sing dibutuhake?
    A: 1. Wenehi komposisi, konstruksi, kepadatan, jembaré, uga ngrampungake kain lan desain uga ukuran Swimsuit kanggo kita. Kita bisa miturut spesifikasi menehi conto lan rega.
    2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa miturut sampel menehi conto counter lan rega.
    3. Yen sampeyan ora ngerti detail kain, Sampeyan bisa menehi gambar kain kanggo AS, lan panggunaan, miturut pengalaman bisa menehi rega kira-kira. Nanging rega sing tepat kudu sawise mriksa sampel asli.

    jghj (2)

    P3. Aku ora ngerti informasi Swimsuit, kepiye aku supaya pesen saka sampeyan?
    A: Kanggo Swimsuit bocah lanang lan wadon, iku cara paling apik yen sampeyan bisa ngirim conto, saengga bisa miturut sampel menehi conto counter kanggo mriksa kualitas, uga bakal menehi rega supaya priksa biaya. Sawise konfirmasi kabeh iki. Sampeyan bisa ngubungi dodolan kanggo pesen.

    Q4. Aku grosir cilik, apa sampeyan nampa pesanan cilik?
    J: Ora masalah yen sampeyan grosir cilik, kita kepengin bebarengan bebarengan karo sampeyan.

    P5. Aku desainer, Apa sampeyan bisa nulungi aku ngasilake conto sing dirancang?
    A: Misi kita yaiku mbantu para pelanggan supaya sukses. Dadi luwih becik yen bisa mbantu ngatasi masalah lan nggawe desain sampeyan kayektenan.

    Q6. Apa sampeyan bisa nggawe layanan OEM utawa ODM?
    A: Nggih. Kita bisa nampa layanan OEM kanggo jaket lan Lambang desain bocah lanang lan wadon. Uga duwe tim desainer dhewe. Semono uga milih produk ODM.

    P7. Apa sampeyan duwe kabijakan khusus kanggo perusahaan Brand?
    A: Ya, kita duwe dhukungan khusus kanggo perusahaan sing duwe merek dhewe nanging uga ana ing dhaptar pelanggan VIP. Kirimake data adol sampeyan taun kepungkur. Dadi, kita bisa ndeleng carane ndhukung sampeyan produk ing pasar.

    Q8. Apa sampeyan bisa nggawe layanan Door to Door? Amarga aku ora ngerti kepiye carane nggawe clearance bea cukai.
    A: Nggih. Kita bisa nggawe layanan Door to Door kanggo mbantu ngirit wektu pengiriman. Uga kita duwe diskon gedhe karo perusahaan kapal amarga saben dinane nindakake perkara kasebut. Dadi bakal ngirit wektu uga dhuwit.

    jghj (3)

    Q9. Suwene kanggo njupuk conto?
    A: Biasane babagan 10-15 dina kanggo nyiyapake. Uga dikenani biaya conto, nanging yen sampeyan memesan conto akeh, bisa diisi ulang.

    P10. Kepiye carane ngatur pembayaran?
    A: Kita nampa Paypal, Jaminan Dagang Alibaba, TT. Western Union
    Biasane setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim.
    Ana pitakon, pls aja bebas kontak karo kita liwat email.

    jghj (4)

    Q11. Apa kisaran produk sampeyan?
    A: Sembarang jinis pakean renang, kayata bikini, celana pendek papan, seragam bersepeda, penjaga ruam, legging lan Yoga, sunhat, kacamata .sampunipun sateruse.
    Sembarang jinis klambi bocah: kayata klambi bayi, set ndhuwur. Bib, Sweater. Celana.
    Sembarang jinis tas: Ransel, Tas mangan awan. Tas sekolah. Lsp.
    Sembarang jinis Underwear: Pria jeroan, Wanita Bra, lsp.

    P12: Kepiye sertifikasi perusahaan sampeyan?
    A: Apa sing sampeyan butuhake, kita bakal kerja sama lan diwenehake, kayata SGS.

    jghj (5)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita