• head_banner_01

Tur Pabrik

Pabrik kita ora mung nggunakake mesin jahit canggih lan proses profesional kanggo ngasilake Pakaian, nanging uga makaryakke tenaga kerja sing berpengalaman. Pabrik kita bisa nggawe luwih saka 2000 produk pcs sedina. Perusahaan kita nyedhiyakake peralatan olahraga ing luwih saka 65 negara nganti 4,500 pengecer sing bisa dipercaya. Kita ora mung nindakake layanan ODM, nanging uga layanan OEM.