• head_banner_01

Penggemar Yoga Praktek Yoga ing Bangkok, Thailand

jhjk (1) jhjk (2) jhjk (3)
Thailand minangka salah sawijining papan paling apik ing dunia kanggo nindakake yoga.
Napa Sampeyan Kedah Praktek Yoga ing Thailand
Macem-macem guru yoga sing apik banget ngubengi Thailand kanthi cara sing asring banget. Sawetara instruktur kelas internasional malah wis nggawe Thailand dadi omah! Iki njamin manawa bakal ana akeh bengkel yoga lan retret sing bisa dipilih kapan wae sampeyan ngrencanakake lelungan.

Menapa malih, instruktur kasebut mesthi nggawe komunitas yoga sing rame. Sampeyan bakal kepenak ing omah nalika riko pisanan menyang studio yoga ing Thailand. Ora umum yen kelas metu mangan bareng sawise latihan, lan sikap sabai sabai Thailand sing nyenengake, ditrapake kanggo para yoga.

Ing ngisor iki ana 3 Kutha Yoga Thailand Paling Apik, lan Endi Laku:
Thailand pancen sekti, lan dadi papan kanggo hot panas yoga ing saindenging negara. Ing ngisor iki mung sawetara hotspot yoga Thailand sing ajaib!

1.Bangkok
jhjk (4)
Bangkok sing sibuk mungkin dudu papan sing pertama sing sampeyan pikirake nalika njupuk tikar yoga, nanging kegilaane minangka sebab sing pas kanggo sambung maneh karo latihan sampeyan. Nalika ibukutha negara kasebut ora nawakake ruang yoga sing tenang sing bakal ditemokake ing panggon liya, kutha iki duwe sawetara studio sing apik banget.
Ing Bangkok, instruktur kasebut galak lan studio khusus - mampir ing kelas ing Yoga Elemen sing dianggep minangka "studio yoga paling apik ing Bangkok" utawa Yoga Mutlak kanggo ngombe sampeyan ing Big Mango sadurunge pindhah menyang mundur sing endah. Utawa, yen sampeyan nggoleki praktik sing luwih tradisional, golek aliran Iyengar ing Empower Yoga.

2. Kapuloan
jhjk (5)
Banyu pirus sing bening kaya kristal, telapak tangan sing goyang lan tebing sing apik banget - kepulauan Thailand pantes dadi popularitas lan mesthi dadi papan sing apik kanggo latihan yoga. Wektu saya suwe saya endhek, pulo ngubengi sampeyan, lan suhu sing anget mbantu sampeyan longgar lan santai.
Sampeyan bisa nemokake studio yoga cilik lan komunitas kesehatan ing sebagian besar pulau sing asring dikunjungi kaya Koh Tao, Koh Lanta, lan Koh Samui, nanging salah sawijining papan sing paling apik kanggo dikunjungi yoga yaiku Koh Phangan.

Kanthi adegan yoga sing padhang, Koh Phangan minangka pusat pusat terkenal ing donya kalebu markas besar Agama Yoga lan The Sanctuary, resor sing apik banget sing uga menehi perawatan detoksifikasi lan spa. Yen sampeyan kepengin ngrampungake pelatihan guru yoga ing Thailand sisih kidul sing apik, priksa Jivani Yoga.

3. Chiang Mai
jhjk (6)
Paling ora, nanging paling penting yaiku "Mawar saka Lor" - Chiang Mai. Kanthi pedunung udakara 200.000 jiwa, Chiang Mai minangka kutha paling gedhe ing sisih lor Thailand. Pegunungane sing nyapu, air terjun sing akeh, lan getaran sing tenang wis nyolong akeh ati.
Aku ngira Chiang Mai, uga sisih lor, minangka papan sing paling apik kanggo sambungake karo alam, latihan yoga, lan awakmu dhewe. Ana sawetara prekara kanggo wong ing kene - panganan sing luar biasa, pemandangan sing apik, hiburan wengi sing nyenengake, lan pemandangan sing mandheg - lan komunitas kesehatan lan kesehatan internasional sing berkembang.

Melu kelas ing salah sawijining studio sing cedhak karo Old City, kayata Namo Chiang Mai utawa Wild Rose Yoga, lan sampeyan bakal langsung dirasakake dening instruktur yoga anget sing ngarani papan khusus iki. Gaya urip sing santai lan negesake urip alami ndadekake sisih Lor dadi papan sing sampurna kanggo fokus karo praktik sampeyan.


Wektu kiriman: Aug-13-2020